Over Kaat

Hallo, ik ben Kaat.

Mama van twee en afkomstig uit Zwijndrecht.

Bakken begon als een hobby, maar werd al snel een passie.  Bovendien hou ik ervan om mensen in de watten te leggen.  Zo is ‘De Lekkere Wekker’ ontstaan waarbij ik jullie graag verwen met heerlijke ontbijtmanden of een uitgebreid dessertbuffet.

In het weekend ben ik steeds vroeg uit de veren om voor jullie een lekker vers ontbijt klaar te maken. Appelsiensap wordt vers geperst en ik maak een gezonde fruitsalade.  Ovenverse pistolets en koffiekoeken gaan rechtstreeks in de mand.  Een uitgebreid assortiment van hartig en zoet beleg mag zeker niet ontbreken.

Mag het iets meer zijn?  Kraak dan een lekker flesje champagne en klink er samen op.  Als kers op de taart geniet u van huisgemaakte cake en koekjes.  Kortom, een uitgebreid ontbijt om duimen en vingers af te likken.

 

 

Onze formules

Er zijn verschillende formules voor ieders wens en budget.  Een verjaardag, huwelijk, jubileum of gewoon om jezelf eens goed te verwennen?  Alles kan!  Onze mooie manden zijn het perfecte geschenk om iemand te verrassen.

Voor speciale gelegenheden zoals Valentijn, Moederdag of Vaderdag wordt er een themamand samengesteld.  Hou deze website of sociale media zeker in de gaten!

We leveren in het Waasland en een groot deel van Antwerpen.  Bestellen kan telefonisch of eenvoudig via deze website.

Start de dag met een glimlach, dat is waar De Lekkere Wekker voor staat.

Smakelijk, en tot binnenkort!