Blog

Beste wensen!

Wij wensen jullie een gelukkig en gezond 2022!  Hartelijk dank voor de talrijke bestellingen het afgelopen jaar, dat doet ons enorm veel deugd.

Ontbijtmand FEEST

Na het grote succes van vorig jaar is dit toppertje terug beschikbaar, exclusief op 25/12 en 1/1!  Wil je de feestdag starten zonder zorgen?  Of wil je iemand verrassen waarmee je jammer genoeg niet samen kan vieren?  Dan is deze feestelijke mand een echte aanrader!

Laatste plekjes Sintontbijt

De Sint komt bij ons langs op 5/12, joepie!  De laatste plekjes zijn enkel nog telefonisch te bestellen, via mail of bericht (Whatsapp/Facebook/Instagram) zodat het gewenste tijdstip voor uw regio meteen kan worden gecontroleerd. Wees er nog snel bij!

Hij komt, hij komt!

Op zondag 5 december passeert de Sint bij ons en voorzien we bij elke bestelling GRATIS extra lekkers!  Maak er een gezellige en smakelijke ochtend van voor klein én groot!:)

Moederdag

Op 15 augustus worden de (Antwerpse) mama’s gevierd!  Verras haar met een heerlijk en uniek ontbijt, boordevol verse en huisgemaakte producten.  Wil je haar écht in de bloemetjes zetten?  Bestellen er dan een mooi boeket bloemen van Het Veldboeketje bij!

Braderijweek

Helaas dit jaar opnieuw geen braderij…  Maar niet getreurd, ook wij doen mee aan de actieweek in Huis aan Huis! Geniet vandaag nog van 5 euro korting bij elke bestelling, gebruik de kortingscode ‘braderij21’ als je online afrekent.

Fijne papadag!

Fijne feestdag aan alle papa’s!  Wat hebben jullie je held goed in de watten gelegd vandaag!  Heel erg bedankt voor alle bestellingen en een fijne zondag!

G. Tribaut back in stock

Wat smaakt er beter op een zomerse (zon)dag dan een verfrissend glaasje rosé?  Met beter weer in het vooruitzicht, hebben we onze voorraad champagne rosé terug aangevuld.  Nog net op tijd voor Moederdag, joepie!

Update bestellingen 9/5

De laatste plekjes voor 9/5 zijn enkel nog via mail of telefonisch te reserveren, zodat de beschikbaarheid voor uw regio meteen kan worden gecontroleerd.  Afhalen blijft uiteraard ook altijd mogelijk!  Voor zaterdag kan u wel nog via de website bestellen, een dagje eerder is de verrassing misschien dubbel zo groot! :-)

Multimediaquiz Chiro Burcht

Naar tweejaarlijkse gewoonte organiseert Chiro Burcht een ONLINE multimediaquiz, entertainment van de bovenste plank in je kot!  Je bent een filmkenner?  Je bent een levende jukebox?  Je bent de ultieme kandidaat! Schrijf je nog snel in op multimediaquiz.be en maak kans op een ontbijt van… De Lekkere Wekker! :)